Koulouria – Covrigi grecesti

Postat de ancutsa in Piine
23 Apr 2020 | 7171 vizualizari

În copilărie îmi plăceau anumiți covrigi cu susan de la o patiserie din Ploiești, nu știu dacă aceia erau sau nu grecești, însă m-am tot gândit la ei zilele trecute. Rețeta originală de Kouluria presupune scăldarea covrigilor câteva secunde în apă cu puțin petimezi (un fel de must), înainte de a-i da la cuptor, mustul se poate înlocui cu miere. Ce am adăugat nou: am pus 2 lingurițe de pastă tahini în aluat, pentru că încă mai am borcanul de tahini primit de Crăciun, de la sora mea mai mare și, în afară de hummus, am zis să-l încerc și la alte preparate.   „Aluaturi de casa”

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 24.04.2020, 10:03
Daniela
la 24.04.2020, 10:03
Multumesc, Adi!
la 24.04.2020, 10:03
Cristina
la 24.04.2020, 10:04
Multumesc, Rocsi!
la 24.04.2020, 10:04
Multumesc, Lau!
la 24.04.2020, 10:04
Cleme
la 24.04.2020, 10:05
Multumesc, Tabita!
la 26.04.2020, 10:51
Buni!
la 26.04.2020, 14:18
Multumesc, domnule Dante!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking