Krapfen cu crema pasticcera

Postat de micki in Prajituri
5 Oct 2009 | 12976 vizualizari

Krapfen este un dulce de origini austriece care a fost preluat si in Italia sub un alt nume.Aici in Emiglia-Romagna unde locuiesc eu se numesc "bomboloni".Originalul krapfen,cel austriac era umplut cu marmelata de caise,aici insa se umple cu crema pasticcera.Este fff bun la micul dejun cu un pahar de lapte si cafea.

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 05.10.2009, 09:29
Salut, bine ai venit printre bucatarasi! vrei sa-ti inscrii blogul in catalogul blogosferei culinare realizat de bucataras.ro?
la 05.10.2009, 13:17
delicioase! arata bestial
la 05.10.2009, 13:17
delicioase! arata bestial
la 06.10.2009, 15:41
Bine v-am gasit!
Da as fi bucuroasa sa imi inscrieti blogul in catalogul blogosferei bucataras!
la 06.10.2009, 15:42
Multumesc mult Bosgodina!
la 11.10.2009, 22:34
L-am inscris, e delicios. Sa-l treci in profil la site personal
la 11.10.2009, 22:34
L-am inscris, e delicios. Sa-l treci in profil la site personal
la 12.10.2009, 21:17
Arata foarte ispititor ... Sigur le vom incerca!
la 14.10.2009, 21:05
Suuuper retete, si blogul e frumos.
Si asa o sa o fac.
la 15.10.2009, 16:22
mama, ce-mi plac genul asta de gogosele umplute
la 20.10.2009, 14:56
offf, ce frumos arata... e la favorite ...
la 14.09.2011, 14:24
place
la 23.01.2012, 14:51
Krapfen sunt de fapt banalele noastre gogosi!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking