Krapfen cu crema pasticcera
Postat de micki in Prajituri 5 Oct 2009 | 12976 vizualizari
Krapfen este un dulce de origini austriece care a fost preluat si in Italia sub un alt nume.Aici in Emiglia-Romagna unde locuiesc eu se numesc "bomboloni".Originalul krapfen,cel austriac era umplut cu marmelata de caise,aici insa se umple cu crema pasticcera.Este fff bun la micul dejun cu un pahar de lapte si cafea.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (13)
la 05.10.2009, 09:29
Salut, bine ai venit printre bucatarasi! vrei sa-ti inscrii blogul in catalogul blogosferei culinare realizat de bucataras.ro?
la 05.10.2009, 13:17
delicioase! arata bestial
la 05.10.2009, 13:17
delicioase! arata bestial
la 06.10.2009, 15:41
Bine v-am gasit!
Da as fi bucuroasa sa imi inscrieti blogul in catalogul blogosferei bucataras!
la 06.10.2009, 15:42
Multumesc mult Bosgodina!
la 11.10.2009, 22:34
L-am inscris, e delicios. Sa-l treci in profil la site personal
la 11.10.2009, 22:34
L-am inscris, e delicios. Sa-l treci in profil la site personal
la 12.10.2009, 21:17
Arata foarte ispititor ... Sigur le vom incerca!
la 14.10.2009, 21:05
Suuuper retete, si blogul e frumos.
Si asa o sa o fac.
la 15.10.2009, 16:22
mama, ce-mi plac genul asta de gogosele umplute
la 20.10.2009, 14:56
offf, ce frumos arata... e la favorite ...
la 14.09.2011, 14:24
place
la 23.01.2012, 14:51
Krapfen sunt de fapt banalele noastre gogosi!
COMENTEAZA