Krem a la Krem
Postat de Raluca in Prajituri 3 Mai 2009 | 42376 vizualizari
O prajitura de-li-cioa-sa! Si foarte light (nu ca nr de calorii, din pacate :-)
Inapoi la reteta
|
Comentarii (22)
la 29.08.2010, 01:34
arata bine...si eu tin la aspect...asa ca am sa o incerc soi eu neaparat...de gustoasa sunt sigura ca e....
la 25.09.2010, 15:43
am si eu o intrebare: eu sunt in italia si aici nu gasesc creme Ole...spune-mi te rog ce gramaj are continutul acestei creme, ca sa stiu ce inlocuitor sa folosesc...vreau s afac si eu cu ce gasesc pe-aici...dar trebuie s astiu ce cantitate imi trebuie...mersi mult
la 25.09.2010, 15:51
adasev, hai ca raspund eu deocamdata. imi amintesc ca atunci cand am facut-o prima oara, nici eu nu am gasit si am luat tot de la acelasi producator, crema de vanilie si crema de ciocolata. nu imi amintesc exact gramajul.
la 30.09.2010, 09:29
ms gaby...eu sunt in italia si chiar nu am vazut p-aici...am facut-o si eu duminica si mi-a iesit f buna...am facut-o cu crema de caramel si de ciocolata, de la Cameo....asta am gasit mai bun prin Coop...gustul a fost bun de tot....blatul putin prea subtire mi s-a parut, dar intr-adevar ciocolatos....la crema a m pus 2 plicuri de crema de 80 g fiecare....
a trecut repede, dar am s-o mai fac curand...si am sa schimb si gusturile la crema...
la 30.09.2010, 09:38
adasev, probabil ai facut-o intr-o tava mai maricica. eu iti recomand una cam de 20/20. asa va iesi blatul mai inalt
la 23.07.2014, 22:14
si eu o fdac frecvent si este foarte buna
la 24.12.2019, 21:50
COMENTEAZA