Kritharaki
Postat de doralinda72 in Mancaruri cu carne 29 Noi 2012 | 14140 vizualizari
Kritharaki se numesc pastele care sunt ca orezul basmati dar mai mari si mai groase putin, e o reteta foarte des intalnita in bucatariile grecesti! Si o mancare foarte usoara si placuta de copii, cel putin,la ale mele fetite le place mult!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (29)
la 29.11.2012, 22:05
joly, cu cea mai mare placere!!!!!
mon......
la 29.11.2012, 23:39
Mmmm...... ce papica buna
la 30.11.2012, 01:57
Anna,
la 30.11.2012, 07:02
Super! Recunosc, ca folosesc aceste paste in ciorbe, in loc de orez Dar acum voi prepara si reteta ta
la 30.11.2012, 07:03
La favorite cu ea!
la 30.11.2012, 10:16
Panacris! Venind de la tine acest comentariu, care esti o experta in bucatarie dupa cum am vazut din retetle tale, iti multumesc foarte frumos ptr incredere!
la 02.12.2012, 21:06
O combinatie extraordinara!La favorite
la 02.12.2012, 22:31
Lavinia, multumesc mult ptr incredere!
la 02.12.2012, 22:35
Se gaseste si in italia sub numele de risoni, si in franta numindu-se avoine, nu e o pasta exclusiv arabeasca, ca o folosesc si ei, o sa ma uit pe wikipedia de unde e originea, dar cert e ca e foarte buna!
la 02.12.2012, 22:37
Arata grozav! Si sigur e un preparat tare gustos!
la 03.12.2012, 00:42
Ruxy, nu mananc mult si totusi nu scad in greutate!!! Doar gustand! Cand suntem in vacanta in grecia, ei bine, nu gatesc, mancam afara si pierd din greutate! Deci,ar trebui sa nu matesc ada des! te pup, o seara buna!
la 18.03.2014, 15:31
este orz
la 19.03.2014, 18:01
Monikamona,total gresit! Cauta pe google si ai sa vezi ca sunt paste! Cred ca stiu ce mananc,iar asta cu siguranta nu e orz!
COMENTEAZA