Kus kus
Postat de Giana in Aperitive / Garnituri 5 Oct 2013 | 5301 vizualizari
Kus kus sunt paste fainoase preparate din faina de grau.
Inainte kus kus era preparat folosind o copaie din lemn in care se punea faina, apoi era umezita si prin frecare se obtineau granule de foarte mici dimensiuni. Peste acestea se presara gris pentru a ramane separate unele de altele. Kus kus-ul astfel obtinut era uscat la soare si se putea pastra cateva luni.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (9)
la 05.10.2013, 12:59
Bun tare, imi place!
la 05.10.2013, 13:15
bun rau
la 05.10.2013, 13:40
Fetelor poftiti la masa, o portie de cus cus si un pahar de compot de corcoduse. Asta e pranzul meu
la 05.10.2013, 13:41
la 05.10.2013, 14:08
la 05.10.2013, 17:07
interesanta prepararea lui, eu cunosc metoda algeriana de oparire a lui sau cea marocana de fierbere in aburii de la mancare , super arata !
la 05.10.2013, 20:43
la 07.10.2013, 08:32
Sylvia, ma voi documenta si voi incerca ambele metode mentionate de tine. Multumesc pt idei
COMENTEAZA