La multi ani bucataras cu Fesenjan - Tocanita persana cu rodii

Postat de mitinita in Pui
20 Dec 2011 | 4735 vizualizari

Doar nu era sa vin cu mana goala la petrecere si ce mai bun de adus decat ceva de imbarligat limba. Acum va dau ceva usor,pe seara daca am timp ceva mai dificil:)) Aceasta tocanita se face de obicei cu suc de rodii,dar cum n-am avut,o idee sclipitoare imi dadu prin capusor. Sa folosesc fasiile de rodii uscate pe care le-a adus sotul copiilor.

Inapoi la reteta

Comentarii (34)

la 20.12.2011, 23:23
Festiva tratatie
la 20.12.2011, 23:40
Foarte fina si apetisanta
Sarbatori fericite!
La fav, mai ales ca la noi se gaseste suc de rodii din abundenta
la 21.12.2011, 04:09
Îmi place tot ce e cu rodii...ca în "1001 de nopţi" unde prinţesele coboară din aceste fructe!
Sărbători fericite!
la 21.12.2011, 09:33
faina

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking