Lactoneza (maioneza din lapte cu usturoi)

Postat de nadia in Pt. carne
19 Mar 2010 | 16234 vizualizari

Aceasta maioneza se poate folosi in loc de mujdeiul clasic , aceasta fiind mult mai suava.In Spania este nelipsita in restaurante. Cand mergi intr-un restaurant intotdeauna vei gasi un recipient cu acest mujdei pe masa .Pana ce ajunge mancarea ceruta te delectezi cu putina paine cu lactoneza. E o bunatate.

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 10.10.2011, 15:54
La multi ani
la 10.10.2011, 17:59
La multi ani!!!!
la 10.10.2011, 19:14
Suuupeeeer! Multumesc!

La Multi Ani!
la 10.10.2011, 21:12
La multi ani!!!
la 10.10.2012, 06:53
La multi ani!
la 10.10.2012, 10:37
La multi ani!
la 10.10.2013, 13:06
La multi ani!
la 23.07.2014, 18:29
Am incercat de 2 ori...nu a iesit nimic,nu stiu sincer cum de se leaga laptele cu uleiul...ceva lipseste din ea cred

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking