Lamai conservate (preserved lemons)

Postat de mentasirozmarin in Conserve
23 Oct 2011 | 9822 vizualizari

Lamaile conservate (sau murate) se folosesc cu precadere in bucataria marocana, pentru a acompania mancarurile cu carne (tagine) dar si in salate, impreuna cu cous-cous. Si pentru ca data trecuta cand am facut tagine de pui nu am avut lamai conservate si am folosit lamai proaspete, m-am hotarat acum sa imi fac un borcan cu lamai conservate, asa, de proba :). Ce mi-a placut cel mai tare din toata povestea asta - a fost ca toata casa mi s-a umplut de un miros proaspat de lamaie! Sa-mi lase gura apa, nu alta!

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 23.10.2011, 20:53
eu as manca asa, imi plac rau lamaile
la 23.10.2011, 20:55
AAA! de cind tot astept reteta promisa !!! o salvez repede
la 23.10.2011, 21:19
interesant nu am auzit pana acum dar sunt convinsa ca sunt foarte bune
la 23.10.2011, 21:41
interesant nu stiam ca se pot pune lamaiile la murat
la 23.10.2011, 22:09
interesanta reteta...chiar nu am mai vazut pana acum
la 24.10.2011, 08:58
foarte interesant si bine de stiut
la 24.10.2011, 13:40
interesant
la 24.10.2011, 15:45
la 24.10.2011, 16:07
o metoda interesanta de conservare

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking