Lasagna cu ciuperci si sos bechamel

Postat de RODIMUR in Lasagna
11 Apr 2020 | 7473 vizualizari

Ne plac mult pastele, de tot felul, așa cum ne plac și ciupercile, iar rețeta aceasta, care îmbină armonios cele două ingrediente preferate, ne-a adus o savoare rară. De fapt, ceea ce a contribuit în plus la gustul desăvârșit al acestui preparat au fost și brânzeturile de calitate (cașcaval și mozzarella) dar nu le-am mai specificat în titlu, ca să nu fie prea lung... Este o rețetă mai costisitoare, dar gustul special al preparatului merită acest efort financiar. Pentru că au fost 4 straturi cu umplutură și pentru că preparatul este foarte consistent, am considerat necesar să-l împart în 8 porții.

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 13.04.2020, 16:52
O portie , va rog
la 14.04.2020, 16:36
la 14.04.2020, 17:10
Cu drag, Mihaela!
la 14.04.2020, 17:10
Mulțumesc frumos, Cristina!
la 18.04.2020, 10:30
Buna!
la 19.04.2020, 01:50
Mulțumesc frumos, Dantes!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking