Legume coapte pe gratar, in ulei de masline

Postat de Bucataras in Conserve
1 Oct 2020 | 5895 vizualizari

Legume coapte pe gratar, puse la borcan in ulei de masline, sunt o modalitate simpla de a prelungi perioada in care putem sa ne bucuram de bunatatile recoltate din gradina, cat mai mult timp. Eu am folosit ardei gras mai mititel ca dimensiuni, dovlecei si vinete albe.  Legumele le poti folosi apoi in salate proaspete, cu busuioc, feta, rosii si masline, la feluri simple de paste sau ingramadeste-le in sandvisuri cu pesto, carne, sau branzeturi. 

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 01.10.2020, 11:47
Super idee!
la 01.10.2020, 13:16
Yami! Ce bunătate!
la 01.10.2020, 13:31
Arată foarte bine!
la 01.10.2020, 14:55
la 01.10.2020, 18:50
Bune!
la 01.10.2020, 20:11
Ce bine arata!
la 02.10.2020, 10:14
la 02.10.2020, 19:49
Arata tare bine!
la 04.10.2020, 09:28
super!
la 05.10.2020, 20:37
Bună idee!
la 28.12.2021, 22:29

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking