Lipie cu galbiori
Postat de miha in Pizza 4 Oct 2010 | 8800 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (30)
la 04.10.2010, 23:59
daca e vorba de ciuperci, vreau si eu. Nu stiu daca mai gasesc ceva, ca am ajuns cam tarziu
la 05.10.2010, 10:17
...e...atunci da-mi si mie o bucatica....
la 05.10.2010, 10:25
Minunat arata tu ma faci sa iau credit sa fac toata ziua galbiori la ce pret au aici 16 euro pe kg nu vad alta solutie oricum salvez reteta ca m-oi descurca eu cumva
la 05.10.2010, 10:45
Cami, nu cred sa fie cineva de specialitate pe aici. Da, sunt multe fete speciale dar de specialitate nu.
la 05.10.2010, 10:46
Anca, ai ajuns cam tarziu. Dar stiu eu? Poate mai gasesc o bucatica si pentru tine, bine pusa deoparte.
la 05.10.2010, 10:47
Madi, ma bucur ca ma crezi pe cuvant.
Oricum, galbiorii nu pot fi confundati cu alte ciuperci, asa ca poti papa linistita.
la 05.10.2010, 10:48
Silvia, si la noi sunt scumpi. 35 lei/ kg
la 05.10.2010, 12:06
Miha mai ai si pentru mine o feliuta?
la 06.10.2010, 12:57
mama mama miha, cum arata! bestial! 5 furculite ! salvez la favorite si musai sa fac! super super bun!
la 07.10.2010, 08:11
miha pot sa te intreb ce fel de cascaval ai folosit? imi place cum s-a topit, eu de obicei iau Dalia.
la 07.10.2010, 10:09
Cine mai doreste? Cine mai pofteste? Ca sa stiu cate portii sa mai fac...
la 07.10.2010, 10:12
Eu cumpar de la Hochland sau Bobalna de la Napolact. Amandoua ne plac la fel de mult.
la 01.05.2014, 08:22
vaaai, cum arata! N-am galbiori, dar am pleurotus! Acus cobor sa framant aluatul Sarumana Miha!
COMENTEAZA