Lipie de casa
Postat de Oana in Piine 21 Ian 2010 | 15106 vizualizari
Foarte usor de facut cu masina de paine.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (4)
la 21.01.2010, 18:52
E mai degraba vad lipie marocana/tunisiana/turceasca, decit araba clasica.
la 21.01.2010, 19:06
la 21.01.2010, 19:16
Cristi, reteta o am din carticica masinii de paine, n-am mai facut pana acum. Cu siguranta, intr-un cuptor cu lemne ar fi fost altfel Ma rog, e lipie, e buna, papam acum la ea
la 06.02.2010, 22:29
Dar una autentica nu stie nimeni? Am auzit undeva ca trebuie sa fie focul deasupra, aproape si tare. Daca intelegi ce vreau sa zic. Ca sa se umfle si sa faca gaura aia mare in mijloc. Ma gindeam sa incerc la cuptor si sa o pun foarte aproape de focul pt rotisor. Va anunt cind fac experimentul.
COMENTEAZA