Macaroane la cuptor
Postat de Ghinnni in Penne 20 Mar 2010 | 33265 vizualizari
Sunt o mare amatoare de macaroane...din comoditate, prin "macaroane" inteleg toate tipurile de paste. Pastele sunt o inventie chinezeasca (evident! cum altfel?!). In secolul al 13lea pastele au fost aduse in Italia de catre Marco Polo. Pentru a se ajunge la rezultatele delicioase de astazi, la prepararea pastelor au contribuit: chinezii (cu ideea), italienii (cu secretul ingredientelor), canadienii (cu faina de grau de calitate), iar romanii (cu un stomac de calitate si capacitate maxima)...
gata cu discutia ..let's do it!...
Complexitate: redusa
Timp de preparare: 30 de minute
Numar portii: 4
Calorii: 535/portie
Pret aproximativ: 7 ron (pastele) + 4 ron (sunca) + 2 ron (telemea) + 3.5 ron (cascaval) + 5 ron (sucul de rosii) = 21.5 ron
Inapoi la reteta
|
Comentarii (4)
la 21.03.2010, 07:32
in primul rand haioasa(reteta).
Apoi simpla.
Si cred ca sunt gustoase.
Ce ne facem cu the caloriile?
Ca la o varsta trebuie sa le bagam in seama la greu.
la 21.03.2010, 08:13
Draga Sanziana, macaroanele la cuptor sunt de vis! In legatura cu caloriile ...aici eu ma lupt cu ele de vreun an...de atunci m-am prins ca manac mai mult decat consum. Concluzia mea e ca trebuie sa mancam din toate, dar cu moderatie pentru a ajunge la un echilibru. Adica ...daca manac o portie de macaroane la cuptor, restul zilei manac mai putin caloric...
la 21.03.2010, 21:16
imi place ! si cand ceva imi place cu ma pot abtine!
la 24.03.2010, 18:34
super bune felicitari
COMENTEAZA