Macrou marinat
Postat de AndreeaRodica in Peste 27 Iul 2010 | 16578 vizualizari
Sunt, cu siguranta, multe retete de macrou marinat. Eu il prepar la oala-minune (Kukta), un obiect nelipsit din bucataria mea.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (13)
la 27.07.2010, 22:57
la 27.07.2010, 23:25
bine ai venit printre bucatarasi!
la 27.07.2010, 23:27
bine ai venit ....ce bine arata macroul asta....
la 27.07.2010, 23:48
E peste, e foarte bun ! Bine ai venit printre noi ! Am mancat si facut peste marinat, dar nu cu suc de rosii, cred ca este delicios
la 28.07.2010, 01:13
bun venitsuper reteta felicitari si 5 furculite mari si late
la 28.07.2010, 08:17
bun venit la noi ! Arata minunat pestele !! Pun 5 furci
la 28.07.2010, 08:17
nu-i cam mult 90 minute? Nici burta de vita nu fierbe atat.....
la 28.07.2010, 09:53
Bun pestele marinat!Bun venit!
la 28.07.2010, 21:03
este o reteta f.buna eu am adaugat si zahar putin sa nu fie prea acru.....bravo
la 08.10.2010, 21:39
sigur erau 90 de minute?
caci la mine dupa 90 de minute l-am cam ars
la 01.11.2010, 14:20
La oala-minune nu am ars niciodata nimic. Mie imi place sa fie cu oasele moi-moi si pestele fraged. De asta il tin 90 de minute. Cred ca se poate manca si daca e tinut mai putin, dar nu se marineaza si oasele ... nu ca macroul ar avea multe oase.
Multumesc tuturor pentru aprecieri si furculite!
la 01.11.2010, 18:07
arata foarte bine macroul cred ca este deliciosam sa incerc si eu sa-l pregatesc dupa reteta taBine ai venit in gasca noastra vesela
la 04.11.2010, 11:42
Multumesc, Lia! Multumesc tuturor pentru primire.
COMENTEAZA