Maioneza de casa

Postat de ony in Clasice
26 Dec 2010 | 8820 vizualizari

am descoperit un mod perfect de a face maioneza rapid fara sa mai pierzi o gramada de timp cu turnatul uleiului si amestecatul in aceeasi directie

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 27.12.2010, 14:43
la 27.12.2010, 15:22
exact asa fac si eu maioneza.....e suuuper simplu si rapid si nu se taie niciodata......
la 27.12.2010, 18:34
ouale le pui cu totul sau numai galbenusul? si apoi le bati cu blenderul vertical?
la 27.12.2010, 18:51
ouale cu totul,d-aia si iese pufoasa si mia alba,de la albusu
la 01.01.2011, 12:43
si eu asa fac,dar numai cu galbenusuri,Incerc si eu cum zici tu!super idee!!!
Nu stii cat tine?
la 03.01.2011, 11:56
sa sti k am lasat in frigider aproape o saptamana si tot asa tare a ramas,dar am aruncat-o ca mi-e cam frica cu ouale astea,dar tine !!
la 12.01.2011, 14:55
eu fac numai cu galbenus daca ese si cu albus e super
la 12.01.2011, 14:56
Buna idee...eu fac numai cu galbenusuri fierte tari si mai moi....excelenta
la 08.04.2011, 00:44
si eu fac asa maioneza...e foarte buna si se face repede
la 27.04.2011, 11:26
mi-a iesit si mie
la 02.12.2011, 10:26
cu robotul de bucatarie se mixeaza sau cu mixerul ????
la 24.12.2011, 13:21
florentina,eu am folosit mixer vertical (batzul),dar cred ca se poate si cu mixerul.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking