Maioneza de post din aquafaba

Postat de madi_marin in Sosuri
16 Iul 2017 | 5924 vizualizari

Aquafaba este lichidul din conserva de năut. Am descoperit nu demult acest tip de maioneză şi mi-am propus să îl încerc. Sunt foarte încântată de rezultat. E foarte bună la gust! Eu am folosit-o la o salată de vinete, însă poate fi folosită la o mulţime de preparate, inclusiv la prăjituri, pentru ca are aceleaşi proprietăţi cu cele ale albuşului de ou. Veţi fi uimiţi de rezultat!

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 16.07.2017, 11:00
merita incercata
la 16.07.2017, 11:02
Interesant, habar nu aveam, cum habar nu am ce gust are nautul....dar se stie mie imi plac coastele...;-bd
la 16.07.2017, 11:41
voi incerca si eu aceasta maioneza, e tare apetisanta!
la 16.07.2017, 11:45
la 16.07.2017, 11:55
Foarte interesanta maioneza!
la 16.07.2017, 12:07
Interesant!
la 16.07.2017, 12:19
Multumesc! E foarte gustoasa si nu e grea deloc deloc! Foarte faina! O s-o folosesc mereu, mai ales ca se gasesc usor conserve de naut si nici nu-s mai scumpe de 2 lei
la 16.07.2017, 12:34
O idee interesantă, dar n-am văzut conserve de năut... E de încercat...!
la 16.07.2017, 13:30
la 16.07.2017, 20:50
Ce consistenta pufoasa are! Sigur este si foarte buna!
la 17.07.2017, 22:01

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking