Maioneză din ouă întregi - în 3 secunde
Postat de DinDragostePentruGatit in Pt salate 17 Ian 2013 | 12091 vizualizari
Nu obișnuiesc să cumpăr maioneză, de câte ori am nevoie o pregătesc în casă...
Inapoi la reteta
|
Comentarii (15)
la 17.01.2013, 13:03
interesant...nu am facut niciodata maioneza din oua intregi
la 17.01.2013, 13:08
Am facut si nu sunt incantata decat de rapiditatea procedeului
la 17.01.2013, 13:15
eu pun si mustar...
la 17.01.2013, 13:15
şi eu numai aşa o fac de vreo 2,3 ani
la 17.01.2013, 13:17
la 17.01.2013, 13:19
Eu o fac fără muștar, adaug la nevoie dacă este nevoie în preparatul ce-l gătesc.
la 17.01.2013, 13:21
Iar Dia, presupun ca nu esti de acord cu ideea oului intreg, sa stii ca am incercat si cu ou fiert, mai moale ce-i drept.. și iese la fel de rapid, doar ca se modifica volumul de ulei.
la 17.01.2013, 13:28
Zoia,nu e rea,e chiar mai light decat cea facuta din galbenus,dar nu e ceva sa zic ca-mi place foarte mult.
Am mai spus si la postarea Adrianei,am sa incerc sa fac in felul asta un sos de usturoi,adica pun ou,usturoi pisat,ulei siu putin iaurt la urma.
la 17.01.2013, 13:50
Am inteles Dia.
la 17.01.2013, 14:11
si sotul meu face la fel , doar ca adauga putin otet sau suc de lamaie..e super bun
la 17.01.2013, 15:43
interesant
la 17.01.2013, 19:36
e bine de stiut
COMENTEAZA