Malasolca in vas de paine - reteta reinterpretata
Postat de abetina in Peste 30 Iul 2018 | 2884 vizualizari
"Provocarea GastroArt"
Inapoi la reteta
|
Comentarii (15)
la 30.07.2018, 15:39
Imi place cum arata, super!
la 30.07.2018, 15:42
Cu peste afumat si cu pastrama, malasolca asta (oare de unde vine acest nume...?) este mult mai aproape de gusturile noastre... Imi place si aluatul...Bravo, curajoasa cu reteta numarul 1 din concurs! Succes!
la 30.07.2018, 18:20
Interesanta reteta si apetisanta!
la 30.07.2018, 20:28
Interesant, bravo !
la 30.07.2018, 20:29
multumesc mult de aprecieri!
la 30.07.2018, 23:24
Multumesc, Bucataras Chef! Recunosc ca nu am citit cu atentie acest articol, din doua motive: 1) stiam ca nu voi participa la concurs, pentru ca urma sa plecam de acasa si 2) pentru ca nu prea sunt fan peste... Dar pentru ca am ramas cu acea curiozitate lingvistica, voi face imediat o lectura rapida si selectiva.
la 30.07.2018, 23:43
Am citit, chiar tot articolul, dar n-am gasit nici o explicatie a denumirii (de unde vine cuvantul...) Etimologia ma interesa, nu altceva...
la 31.07.2018, 08:24
Buna!
la 31.07.2018, 09:06
Felicitari pentru abordare!
la 31.07.2018, 22:26
Imi place ca ai folosit mai multe feluri de peste! Cred ca a iesit super!
la 31.07.2018, 22:34
a iesit intr-adevar super la gust,au apreciat cei dragi mie,eu nu am voie,eu m-am multumit cu turtele coapte cu bicarbonat,sunt super bune!
la 01.08.2018, 20:21
Arata foarte bine!
COMENTEAZA