Mămăligă cu brânza de capră și papară

Postat de panacris in Aperitive / Garnituri
24 Ian 2013 | 4319 vizualizari

O cină savuroasă!

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 24.01.2013, 20:41
Ce bun trebuie sa fie!
la 24.01.2013, 20:48
Da, Bucătărași, acum am realizat, ca acest fel de mâncare nu lipsește din meniul săptămânal al Zmeilor! Uneori chiar și de 2 ori pe săptămână, de aceea mi se pare ceva banal și nu am postat până acum!
la 24.01.2013, 20:57
)
la 24.01.2013, 20:57
imi place mamaliga
la 24.01.2013, 21:09
la 24.01.2013, 21:12
Bineînțeles cu mici variațiuni! Brânză/Telemea de capră, brânză/telemea de oaie, brânză/telemea de vacă sau brânză de burduf! Niciodată nu am știut care e diferența de brânză sau telemea, poate doar de exprimare
la 24.01.2013, 21:28
Cris, efectul este acelasi ...salivare abundenta
la 24.01.2013, 21:40
asta mi place mult
la 25.01.2013, 00:50
la 25.01.2013, 11:06

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking