Mamaliga cu robiola si carne la cuptor

Postat de caroline in Porc
6 Oct 2014 | 4540 vizualizari

Robiola este o branza de origine italiana , produsa din lapte de vaca sau lapte de capra sau lapte de oaie sau mix . Consistenta este una cremoasa .

Inapoi la reteta

Comentarii (32)

la 07.10.2014, 09:47
Bya ... incearca si iti va placea mult
la 07.10.2014, 09:48
Dya

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking