Mămăligă de cartofi

Postat de ela2015 in Mancaruri de post
14 Dec 2015 | 12111 vizualizari

Mămăliga de cartofi este o specialitate culinară foarte apreciată în zona Moldovei, unde i se mai spune şi "mămăligă de barabule"! Dar cu siguranţă o găsiţi şi în meniurile restaurantelor (mai ales a celor din zonele turistice). Se face uşor şi se serveşte fierbinte alături de preparate tradiţionale: brânză proaspătă cu smântână, brânză de burduf, tochitură, cârnaţi prăjiţi (de casă), ouă fierte, sărmăluţe, borşuri, chişleag etc.  

Inapoi la reteta

Comentarii (36)

la 14.12.2015, 19:51
ce bunatate si ce bine suna aceasta combinatie!
la 14.12.2015, 23:12
Multumesc Danuta!
la 15.12.2015, 09:41
ce reteta interesanta , nu am mancat niciodata
la 16.12.2015, 08:46
Nu am mancat, dar este interesanta!
la 16.12.2015, 10:36
la 17.12.2015, 08:21
Multumesc mult fetelor! Nu ramane decat sa o probati si sper din suflet sa va placa!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking