Mamaliguta in straturi, cu kaizer si specialitate daneza

Postat de Ina in Aperitive / Garnituri
3 Iul 2010 | 5384 vizualizari

Intrucat imi ramasese mamaliguta cam multa la masa de pranz, m-am gandit ca la cina sa o folosesc, realizand ceea ce vedeti mai jos.... A fost pe placul tuturor! ;)

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 04.07.2010, 15:00
rocsi, de data asta nu cred ca are legatura cu cat noteaza fiecare..., atatea merg puse
la 04.07.2010, 19:13
Ina imi place mult specialtatea aceasta !
la 04.07.2010, 19:51
taraneasca, dar gustoasa, ana
la 04.07.2010, 21:51
super buna
la 04.07.2010, 21:58
Nadina
la 04.07.2010, 22:39
Mama ce de bunatati ai facut cat am lipsit.Da lasa ca recuperez eu.O sa ma fac cat Casa poporului de cat o sa mananc de la fiecare
la 05.07.2010, 08:06
Laly, e mancarea pe doua saptamani, aici. Prima saptamana n-am avut dispozitia necesara sa postez nimic
la 08.07.2010, 12:11
hm ce bunatate .nici nu stii cu ce sa incepi.
la 03.07.2011, 10:48


Ti-am gasit reteta pe goagal , c-aici n-o nimerisem , draga Ina
la 05.07.2011, 19:33
eu acum vad ce aranjamente urate faceam la inceputuri.....

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking