Mancare de bame

Postat de Ela68 in Mancaruri de post
2 Aug 2013 | 7207 vizualizari

Calitatea mancarii depinde foarte mult de marimea si tipul bamelor. Vom alege bame de culoare verde , cat mai micute. Daca acestea sunt mari si au culoarea verde pal, au seminte mari in interior, sunt deja coapte si nu sunt bune. Nu stiu daca gustul este apreciat de toata lumea, trebuie doar sa ne gandim ca sunt o sursa importanta de vitamine, minerale si fibre. In plus, contin o cantitate mare de proteine si reprezinta un produs dietetic, fiind sarace in grasimi, sodiu, colesterol si calorii. Sper ca v-am convins sa le incercati !

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 02.08.2013, 20:03
bune bune
la 02.08.2013, 20:05
la 02.08.2013, 20:24
ce bine arata!nu am mai papat
la 02.08.2013, 21:24
Sunt foarte bune,am facut si eu in cateva randuri....cand punea mama bame in gradina...
la 02.08.2013, 21:24
la 02.08.2013, 21:37
Sunt foarte delicioase!
la 02.08.2013, 21:46
la 02.08.2013, 21:50
tare buna..
la 02.08.2013, 21:51
excelent arata!
la 02.08.2013, 21:52
mmmmmm bun bun!!!
la 02.08.2013, 22:25
Nu am mancat bame niciodata arata tare bine
la 02.08.2013, 22:46
Nici eu nu am mancat, dar am auzit ca sunt bune
la 02.08.2013, 23:59
eu le uram cand eram mica...nu imi placeau deloc...acum as manca
la 03.08.2013, 08:29
le prepar mai mult pentru familie
la 03.08.2013, 13:20
foarte bun bamele! nu toata lumea le agreeaza, dar eu le mananc cu placere, facea bunica mea o mancarica de bame de ne lingeam pe degete

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking