Mâncare de bame/Bame Yemeği

Postat de nilguin in Mancaruri de post
14 Apr 2011 | 5933 vizualizari

Bamele sunt bune de consumat atunci când sunt tinere, cu păstaia fragedă, pentru că cele bătrâne devin cleioase atunci când sunt gătite. Pentru a preveni apariţia acestui clei putem lăsa bamele acoperite cu un strat de roşii curăţate şi tăiate în bucăţele măcar 30 de minute, sau putem opări bamele în apă cu oţet sau borş.

Inapoi la reteta

Comentarii (7)

la 14.04.2011, 10:30
la 14.04.2011, 11:13
la 14.04.2011, 11:19
mai da ce frumoasa eti tu,deliciose bamele
la 14.04.2011, 12:53
nu am mancat niciodata bame , oare ce gust au?
la 14.04.2011, 13:13
bunee
la 14.04.2011, 14:05
se spune ca mancarea de bamele era mancarea favorita a sultanilor
la 25.06.2011, 09:18
Bamele sunt o minune, din punctul meu de vedere! Sunt foarte nutritive, au o multime de calitati, fac minuni in organism si sunt si foarte gustoase!
Eu am cultura de bame. Daca cineva este interesat (din Bucuresti sau imprejurimi), in "limita stocului disponibil" va servesc cu mare placere!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking