Mâncare de bame/Bame Yemeği
Postat de nilguin in Mancaruri de post 14 Apr 2011 | 5933 vizualizari
Bamele sunt bune de consumat atunci când sunt tinere, cu păstaia fragedă, pentru că cele bătrâne devin cleioase atunci când sunt gătite. Pentru a preveni apariţia acestui clei putem lăsa bamele acoperite cu un strat de roşii curăţate şi tăiate în bucăţele măcar 30 de minute, sau putem opări bamele în apă cu oţet sau borş.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (7)
la 14.04.2011, 11:13
la 14.04.2011, 11:19
mai da ce frumoasa eti tu,deliciose bamele
la 14.04.2011, 12:53
nu am mancat niciodata bame , oare ce gust au?
la 14.04.2011, 13:13
bunee
la 14.04.2011, 14:05
se spune ca mancarea de bamele era mancarea favorita a sultanilor
la 25.06.2011, 09:18
Bamele sunt o minune, din punctul meu de vedere! Sunt foarte nutritive, au o multime de calitati, fac minuni in organism si sunt si foarte gustoase!
Eu am cultura de bame. Daca cineva este interesat (din Bucuresti sau imprejurimi), in "limita stocului disponibil" va servesc cu mare placere!
COMENTEAZA