Mancare de fasole verde cu pulpa de manzat

Postat de Bunica in Vita
24 Sep 2009 | 8443 vizualizari

fasolea fideluta parca este mai gustoasa toamna.

Inapoi la reteta

Comentarii (6)

la 24.09.2009, 19:49
mmm bunica ce bine arata....da si eu as lasa busuiocul deoparte nu prea e pe gustul meu dar asta depinde de gusturi...foarte buna trebuie sa fie , si ad cu usturoi...mmmmmmmmmm , numai bunataturi faceti
la 24.09.2009, 21:42
Buni, este una din mancarurile mele preferate! Chiar am fasolica galbena in frigider si voi face si eu curand
Rivka, ce cutzu dragut!
la 24.09.2009, 22:27
Pana si cutu tau saliveaza. Am pus foarte putin busuioc ( .un varf de cutit).
la 24.09.2009, 23:19
la 16.01.2012, 19:23
Bunica, de ce fierbi fasolea separat?
la 16.01.2012, 21:52
ArianaBala, fierb fasolea separat ca sa pot controla, sa nu se rupa( sa nu fie prea fiarta).

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking