Mâncare din resturi de friptură

Postat de Ade200 in Mancaruri cu carne
19 Noi 2013 | 14891 vizualizari

în zona noastră, a doua zi după nuntă, se face "zamă acră", unde pot veni nuntaşii si cu copiii. Ciorba servita e extraordinară pentru că se face din friptura rămasă(de porc si pui) plus zarzavaturi şi alte cele. Dacă faci acasa o petrecere, rămân multe bucăţele pe care le poţi refolosi. În afară de ciorbă, am mai pregătit si o mâncărică delicioasă pentru felul doi.

Inapoi la reteta

Comentarii (6)

la 19.11.2013, 16:57
bun
la 19.11.2013, 17:36
la 19.11.2013, 17:49
super ideea , imi place mult reutilizarea resturilor de mancare
la 19.11.2013, 19:27
la 19.11.2013, 21:50
la 04.01.2014, 12:34
Interesant ...

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking