Mancare rapida de post cu muguri de fasole, ardei si tofu

Postat de Adinuta in Mancaruri de post
29 Oct 2009 | 9792 vizualizari

Am gasit la standul de verdeturi de aici o cutiuta cu un amestec de muguri proaspeti de fasole de vreo 2 feluri, mazare si linte. Si mi-am amintit ca citisem undeva ca mugurii acestia verzi sunt foarte hranitori. Pe cutie scria ca se fac stir-fry, asa ca mi-am scos wok-ul si i-am pregatit cu ce legume mai aveam prin casa si un pic de branza tofu. Mie mi-a placut foarte mult ce a iesit. Sper sa va placa si voua :)

Inapoi la reteta

Comentarii (5)

la 30.10.2009, 07:56
super
la 30.10.2009, 08:03
arata asa bine
la 30.10.2009, 08:06
multumesc, fetelor a iesit chiar f bun sa incercati
la 21.11.2009, 10:24
Bun, foarte bun! Eu n-am mancat pana acum tofu. Ce gust are? Chiar de branza?
la 21.11.2009, 23:13
hm, un fel de ... mi se pare ca atunci cand e gatit devine mai neutru, gustul de branza e slab acrisor si depinde cu ce il gatesti pentru ca absoarbe din celelalte ingrediente. Eu am inceput sa-l folosesc pentru ca am gasit aici la acelasi pret cu cascavalul, dar e mai satios, sanatos si ideal pentru zilele de post. Sa incerci

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking