Mancarica de linte rosie cu afumatura
Postat de Oana in Porc 1 Feb 2010 | 34816 vizualizari
Este prima data cand gatesc linte si e tare buuuna! O mancare rapida si hranitoare, care te incalzeste iarna. In timpul fierberii lintea devine un piure gros, care absoarbe gustul de afumatura.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (7)
la 01.02.2010, 17:25
Prima portie e pentru Rivka, stiu ca-i place mult
la 01.02.2010, 17:35
Nici eu n-am facut niciodata.
la 01.02.2010, 18:03
Eu cumparasem lintea de cand a pus Rivka retetele ei si abia acum am reusit sa fac, e foarte buna!!
la 01.02.2010, 18:46
am si eu o punga de linte de 100 de ani, nu rosie, nu's ce culoare e, si nu ma apuc de ea..
la 01.02.2010, 18:51
Ancuto, pai si eu am zis sa nu faca 100 de ani Chiar e usor de facut si a papat si Stef , doua linguri mari - i-am scos afumatura aia, asta dupa un castronel cu supa
la 03.02.2010, 08:34
ce bine arata! cred ca a fost tare buna!
anca ce ai tu e galbena cred, e aprox la fel, fa-o e pacat sa nu o faci.
si eu vreau o portie din mancarea asta
la 11.04.2012, 08:50
Lintea nu se foloseste nicodata direct,fara a pune boabele la-nmoi(ca si fasolea uscata)deoarece in 30-40 de minute nu se fierbe si se prinde(afuma,arde)indiferent de cratita..apoi ajunge la gunoi.
Primiti acest sfat si va doresc: "Pofta buna!"
COMENTEAZA