Mantî
Postat de Giana in Vita 23 Sep 2013 | 12594 vizualizari
Manti este un preparat traditional care provine din tarile turcice si are o vechime de sute de ani, sunt paste fainoase umplutute cu carne tocata sau granule de soia. Acest preparat se poate pregati in mai multe moduri, in diverse forme, eu am incercat sa prezint metoda cea mai simpla (pt mine).
Inapoi la reteta
|
Comentarii (27)
la 23.09.2013, 18:41
buuun!
la 23.09.2013, 20:33
Ceva nou si sigur bun
la 24.09.2013, 02:53
Va poftesc sa incercati. Eu zic ca-i bun
la 24.09.2013, 06:53
chiar foarte f. f interesant preparatul, bravo!
un fel de ravioli in varianta turceasca
la 24.09.2013, 08:28
Multumesc frumos, Lia. Seamana destul de mult cu ravioli, insa la turci foile trebuie intinse mai subtiri, se taie patratele mici de 1.5x1.5 cm si se impaturesc unind cele patru colturi (ca o bohceluta), insa este nevoie de mult timp si rabdare pt a face atat de multe si atat de mici. De aceea am ales varianta aceasta care este mai practica pt mine si se pregatesc mai repede fiind mai mari.
la 24.09.2013, 19:28
cum 1.5x1.5cm? cand faci bocceluta ramane o bibita de 7mm!
e chinezarie asta
la 25.09.2013, 08:36
Exact Lia e specialitate turceasca
la 12.10.2013, 15:08
preferatele mele...le fac cu mama si sora mea impreuna, si le facem boccelute, yumyyy....cy iaurtsi usturoi sunt grozave...in limba turca se numesc manti, in tatara tatat asi
la 12.10.2013, 15:08
sau kaskik borek 0 adica placinte le lingura
la 12.10.2013, 15:08
kasik borek
la 15.10.2013, 08:18
Da Nilgun, am auzit mai multe denumiri si mai multe variante de a le impaturi: tatar asi, kasik borek, koyan kulak, manti, rezultatul e la fel de bun. Cred ca depinde de zona si de dialectul limbii vorbite.
COMENTEAZA