la 22.03.2011, 13:50 le-ai si facut ulei de masline extra virgin se foloseste la salata,la gatit isi pierde aroma,nu se comporta bine la temperaturi ridicate.foloseste-l ptr aroma,lasa-l pe ala care nu-i virgin ptr gatit
la 22.03.2011, 15:00 am gustat din ele sunt foarte bune si aromate pana maine cat sta la marinat or sa fie si m-ai bune
la 22.03.2011, 15:27 foarte interesant Miti...
la 22.03.2011, 16:19 Si eu vreau , Am descoperit acum maslinele Kalamata , acelea care au o tenta movulie , nu sunt nici verzi , nici negre .
Cred ca maslinele marinate astfel ar sta bine intr-o salata de cartofi
la 22.03.2011, 16:40 trebuie sa fie bune
la 22.03.2011, 18:03 mie imi m-ai plac maslinele acelea verzi foarte mari care sunt marinate in usturoi cimbru parca si alte condimente sunt extraordinare
la 22.03.2011, 19:52 delicios daca nu papa maruntelele si doar mami scapa putin chilli stiu ca-ti place piscacios si ceva lamaie
la 22.03.2011, 20:29 elena,partea cea mai grea e cu asteptatul
nico
mihaela,si la salata de cartofi si de paste ar fi excelente...daca mai apuca
motanel
la 22.03.2011, 20:30 mona,tu cred ca ne-ai putea delecta cu cateva retete de masline marinate
la 22.03.2011, 22:21 imi lasa gura apa
la 23.03.2011, 10:14 adina mea draga sint lenesa ,dar i-mi plac de mor asa ca le cumpar
la 23.03.2011, 10:38 mona,atunci ne spui ce gusturi simti cand le mananci si le fac eu
la 24.03.2011, 09:21 ador maslinele...atat pe cele negre cat si pe cele verzi ...o intrebare am: maslinele sunt crude, adica simple, asa culese din copac??? ca eu aici am slava domnului masline...si as vrea sa pun eu, sa nu mai cumpar...dar nu am nici o reteta.... ........
la 24.03.2011, 09:31 ma mut la tine eu inteleg ca sunt oxidate dupa ce sunt culese din copac. sunt inca verzi in copac,nu? ce bine de tine