Mazare cu rasol afumat si legume, la tigaie

Postat de vasimur in Porc
23 Feb 2022 | 6315 vizualizari

O mâncare simplă, gustoasă, din puține ingrediente și care se face foarte repede și ușor. Dacă folosim mazăre la borcan, care este prefiartă și ciolan afumat, dezosat și fiert, atunci timpul de gătire se reduce considerabil. Mazărea cu legume, gătită fără carne, poate fi o mâncare delicioasă, în zilele de post!

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 23.02.2022, 13:15
Foarte gustoasă...!
la 23.02.2022, 13:34
la 23.02.2022, 14:13
Delicioasă!
la 23.02.2022, 17:09
Mulțumesc!
la 23.02.2022, 20:02
Mmm, chiar a iesit o bunatate! As servi si eu!
la 24.02.2022, 09:24
la 24.02.2022, 09:51
Mulțumesc frumos!
la 24.02.2022, 19:19
la 25.02.2022, 11:31
Buna!
la 25.02.2022, 15:59
Mulțumesc!
la 26.02.2022, 10:43
Foarte bun!
la 06.03.2022, 20:10
Ce mancare buna!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking