Melci din foietaj cu zacusca

Postat de Valclaudia in Aperitive / Garnituri
5 Oct 2014 | 7968 vizualizari

din doua ingrediente putem obtine un aperitiv rapid si gustos.....

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 05.10.2014, 17:30
Interesant
la 05.10.2014, 17:31
Super
la 05.10.2014, 17:41
Buni
la 05.10.2014, 17:45
interesanta reteta
la 05.10.2014, 17:50
Ce le mai combini, tu Clau!
la 05.10.2014, 17:53
trebuie,Merisor! Cand ai doi copii ovo-lacto-vegetarieni, nu prea ai incotro...
la 05.10.2014, 17:57
la 05.10.2014, 17:59
la 05.10.2014, 18:00
la 05.10.2014, 19:37
la 05.10.2014, 20:37
O gustare rapida si buna!
la 05.10.2014, 22:42
la 05.10.2014, 23:14
imi plac
la 07.02.2018, 20:26
O idee absolut minunata ptr un bufet rece (al nostru a fost la biserica)! Neavand zacusca, am folosit "Ajvar" (picant si normal) in care am amestecat pasta de ceapa calita; o parte le-am presarat cu parmezan, o parte le-am lasat simple (pentru vegani, foietajul fiind si el pe baza de unt de palmier)... Au fost cca 150 bucati si au disparut atat de repede, incat nu toata lumea a apucat sa ii guste... Deliciosi si extrem de usor de facut! Multumim ptr reteta!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking