Meniu de vara: Supa de rosii proaspete cu oregano si Salata de vinete cu maioneza

Postat de Brindusa in Mancaruri de post
20 Iul 2010 | 10459 vizualizari

Meniul pe care l-am pregatit este pentru noi simbolul verii adevarate. Supa din rosii dulci, crapate de coapte ce sunt cu salata de vinete tinere, coapte direct pe flacara. Am manca asa ceva zilnic si tot nu ne-am satura.

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 21.07.2010, 00:24
Brindusa,grozav meniu
la 21.07.2010, 09:29
minunat.... felicitari.... poza e superba, la fel si vasuletul pentru salata de vinete....
la 21.07.2010, 20:48
Brandusa, toate bune, toate frumoase.................si mie imi plac tare mult aceste vase...............
la 21.07.2010, 21:13
Foarte gustoase si mai ales tare frumos prezentate.
la 30.03.2015, 16:50

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking