la 18.02.2012, 20:40 wow,da arata tare bine,mie foameeeee
la 18.02.2012, 22:56 bun bun
la 19.02.2012, 08:20
la 19.02.2012, 08:51 Peste buuun
la 19.02.2012, 10:18
la 19.02.2012, 12:19 cu mamaliguta mmmm
la 19.02.2012, 13:35
la 19.02.2012, 17:10
la 19.02.2012, 19:15 va pup pe toate
la 06.06.2013, 21:47 mi se pare interesanta reteta si chiar as incerca sa o fac dar am o nelamurire: cand se foloseste otetul?la inceput ,se pune la sfarsit cu bulionul.....
as dori un raspuns te rog.
la 07.06.2013, 15:25 catalina draga,otetul se pune odata cu pestele la cuptor pentru a fragezi si fierb mai repede oasele....iar bulionul mai la final,pentru ca se stie cadaca il punem in timpul prepararii riscam sa ramanem cu mancarea nefiarta.....