Merluciu marinat la cuptor

Postat de iri_love in Peste
18 Feb 2012 | 13527 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 18.02.2012, 20:40
wow,da arata tare bine,mie foameeeee
la 18.02.2012, 22:56
bun bun
la 19.02.2012, 08:20
la 19.02.2012, 08:51
Peste buuun
la 19.02.2012, 10:18
la 19.02.2012, 12:19
cu mamaliguta mmmm
la 19.02.2012, 13:35
la 19.02.2012, 17:10
la 19.02.2012, 19:15
va pup pe toate
la 06.06.2013, 21:47
mi se pare interesanta reteta si chiar as incerca sa o fac dar am o nelamurire: cand se foloseste otetul?la inceput ,se pune la sfarsit cu bulionul.....
as dori un raspuns te rog.
la 07.06.2013, 15:25
catalina draga,otetul se pune odata cu pestele la cuptor pentru a fragezi si fierb mai repede oasele....iar bulionul mai la final,pentru ca se stie cadaca il punem in timpul prepararii riscam sa ramanem cu mancarea nefiarta.....

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking