Mici
Postat de ana in Mancaruri cu carne 24 Feb 2010 | 7029 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (11)
la 24.02.2010, 11:19
Excelent i eu am facut ieri nu mancasem de o vesnicie.
la 24.02.2010, 11:20
Multumesc Silvia!
la 24.02.2010, 13:41
n-am pregatit niciodata in casa carnea pentru mici.....ca daca o gasesc gata facuta si mai e si pe placul meu....nu ma incumet.... ma duc cu gandul numai la soare, iarba verde, gratar.....
la 24.02.2010, 15:17
Si eu abia astept coltul ierbii si razele de soare primavaratice.
la 24.02.2010, 15:39
ahaaaaaaaam... am incercat si eu sa fac in casa acum vreo cateva luni si nu mi-a iesit bicarbonatul credca leaga carnea super
la 24.02.2010, 15:51
ionix carnea de vita si cea de oaie leaga ,bicarbonatul ii umfla.Aha am uitat sa specific ,acum adaug mainile trebuie udate cu otet cand ii modelam .
la 24.02.2010, 16:00
aham... deci amestecul de carnita... am bagat la cap... o pun la favorite
la 24.02.2010, 16:23
cred ca-s buni dar merita sa-i faci numai daca esti in pribgie si fara magazin romanesc ...ca altfel nu ies NEVER ever ca si micii adevarati...asta e...
as manca si eu un mic...ce-i drept.
la 24.02.2010, 16:55
Asa'i rivka ,dar am zis ca stiu ce pun in ei ,si pot da fetei sa pape.
la 24.02.2010, 17:19
cred ca-s foarte buni, dar de ce din magazin nu indraznesti sa-i dai, eu cum nu traiesc in romania pe unde am mancat facuti ....nici nu se compara cu micii adevarati din romania, habar nu am cum ii fac exact, ce pun in ei...da nu ies niciodata exact asa buni......
dar te cred ca sunt minunati si astia facuti de tine, eu una as cumpara carnea de mici gata facuta , acum chiar mi-ai facut pofta
la 24.02.2010, 18:02
nu indraznesc pentru ca nu am incredere in carnea tocata din comert.
COMENTEAZA