Midii/Scoici cu sos de smantana, usturoi si patrunjel

Postat de ctlina in Fructe de mare
28 Iul 2021 | 4149 vizualizari

Suntem in plin sezon, imi place sa le fac duminica dupa ce le cumparam proaspete. Se gatesc de obicei in vin alb cu ceapa si ierburi aromatice sau "à la crème" cu smantana. Aici le-am facut rapid cu smantana, usturoi si patrunjel. Am tot timpul intr-o cutie mica la rece, un amestec patrunjel-usturoi-sare marina si ulei . Este perfect pentru fructe de mare si peste.   https://www.blogulluicatalina.com/2021/07/midiiscoici-cu-sos-de-smantana-usturoi.html  

Inapoi la reteta

Comentarii (8)

la 28.07.2021, 11:44
La așa bunătate vin la masa!
la 28.07.2021, 13:01
la 28.07.2021, 14:09
la 28.07.2021, 17:43
interesanta combinatie
la 28.07.2021, 18:01
Faină idee!
la 28.07.2021, 18:06
la 28.07.2021, 23:04
hmmm ce bune sunt
la 01.08.2021, 11:24
Il trimit pe sot, ca lui ii plac!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking