"Miere" de papadie
Postat de alinutzika in Sirop / Compot 15 Mai 2012 | 10336 vizualizari
Sa ma iertati ca o pun asa tarziu, poate ca unele ati fi dorit sa o prestati, dar ramane pt la anu'....
Uite asa, m-am facut albinuta si am strans toata mierea din papadii in cateva borcanele...
E o miere buna, buna, foarte ieftina si ce sa zic: e si usor de facut...Stransul florilor e mai greu, dar daca aveti un ajutor ca si mine, merge repede treaba..:))
Si chiar are gust de miere adevarata!!!!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (27)
la 15.05.2012, 19:12
aziz, cu siguranta..
la 15.05.2012, 23:04
Frumoase imagini
Sa-ti traiasca culegatorul
Si eu faceam in trecut , este delicioasa iarna pe paine cu unt sau sa se unga cozonaci pe deasupra
la 16.05.2012, 10:45
Nu stiam de reteta asta!! Trebuie neaparat incercata!
la 16.05.2012, 22:47
Mihaela , iti multumesc mult!
la 16.05.2012, 22:47
Simona...la anu'cand apar iar papadii...
la 23.05.2012, 22:38
Am facut si eu azi dar le-am pus la rece, la macerat, nu le fierb.
Arata bine
la 23.05.2012, 22:47
si de-asta ai facut Gaby??? Tulai Doamne
la 25.05.2012, 08:03
Dia, acum doua zile l-am pus la macerat; nu stiu ce va iesi, ca-n toate retetele pe net vad florile fierte eu nu voiam asa, pe cel de brad tot prin macerare il fac.
la 25.05.2012, 14:41
macerate, probabil, (de fapt sigur), isi pastreaza mai bine vitaminele si toate cele...dar am auzit ca dupa ce desfaci borcanul trebuie tinut la frigider ca se strica.Eu nu am facut decat asa. Te pup, Gaby
la 25.05.2012, 14:42
n-am facut niciodata, e primul an.
asa-l fac si pe cel de brad si intr-adevar pastrez sticlutele la frigider.
la 25.05.2012, 14:50
e foarte bine atunci. Cred ca asa gustul e si mai pronuntat, iar beneficiile lui si mai multe.
COMENTEAZA