Millefeuille cu vinete, mozzarella si prosciutto

Postat de Brindusa in Aperitive / Garnituri
20 Mar 2012 | 3132 vizualizari

Am fost la cumparaturi. Intr-un magazin. Si am vazut niste vinete de care m-am lipit cu maaare dragoste. Adevarul e ca n-as putea trai fara legume. In principiu incerc sa mananc legume de la mine din gradina (fara chimicale), insa acum iarna ma apuca asa o pofta de legume proaspete, incat nu mai conteaza de unde provin. Bun, si acum ca am doua vinete, ce fac cu ele? Tot din magazin am cumparat si niste prosciutto + mozzarella. Prin urmare o sa fie o italieneasca. Buuun si mai departe? Uite asa mi-au zburatacit mie gandurile pana acasa, si m-am hotarat. Va avea multe straturi succesive din bunatatile alea cumparate. Asa ca se va numi millefeuille :)

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 20.03.2012, 17:03
am venit si eu la o portie
la 20.03.2012, 17:26
bun!!!
la 20.03.2012, 17:36
la 20.03.2012, 18:39
la 20.03.2012, 19:23
bun bun !
la 20.03.2012, 20:14
foarte bine arata
la 20.03.2012, 20:17
ceva rafinat si delicat
la 20.03.2012, 21:02
imi place prezentarea
la 20.03.2012, 21:46
Cred ca nu as putea refuza!
la 20.03.2012, 23:13
Delicios !
la 20.03.2012, 23:35
MUltumesc, iri_love
la 21.03.2012, 08:09
gustos
la 21.03.2012, 09:24
Buuuuuuun
la 21.03.2012, 12:42
As servi si eu ca tare bine arata imi ploua in gura de pofta

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking