Mille-feuille de legume

Postat de Lia1 in Aperitive / Garnituri
6 Apr 2014 | 4890 vizualizari

Eu am aprovizionat cu putina mozarella, nu stiam daca o sa imi placa pentru ca nu sunt prietena cu dovleceii. Totul a fost perfect. Completeaza carnea la gratar, de minune. Eu n-am mai avut nevoie de carne. Nu exagerati cu nici o aroma in plus. Busuioc+sare+piper este suficient. Daca va ganditi sa inlocuiti ceva, sub nici o forma nu renuntati la ardeiul copt, sau mozarella. Se face atat de repede incat mi-a lasat timp sa ma si joc de-a "chef-ul" in aranjarea farfuriei. Am montat farfuria fara carne, pentru ca merita puse in valoare legumele. Reteta este preluata de la Sylvia Boutiere. Cand a postat-o am spus ca sigur am sa o prepar.

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 06.04.2014, 23:35
sa mai zic?
la 07.04.2014, 08:54
ma incurajati. multumesc
la 07.04.2014, 13:14
la 07.04.2014, 18:41
Superba prezentare!
la 13.05.2014, 11:13
crezi ca poti sa imi dai niste lectii pt pozat retelele? Glumesc, arata foarte bine, cred ca este si foarte gustos
la 21.06.2021, 15:20

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking