Minestrone la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de mitinita in Multicooking
17 Oct 2019 | 3183 vizualizari
Minestrone la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Minestrone la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune este usor de preparat, satioasa si cu ingrediente accesibile tuturor.

Ingrediente

  • 250 g fasole alba
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa alba
  • 1 ceapa rosie
  • 1 telina mica
  • 2 catei de usturoi
  • 1 conserva de rosii
  • 100 g spaghete
  • 1 lingura de ulei
  • 1,5 l apa sau supa de pui/legume
  • 2 lingurite de oregano
  • 1 lingurita de busuioc
  • 1 foaie de dafin
  • cimbru
  • sare si piper
  • ulei de masline extra virgin
  • parmezan
  • frunze de busuioc

Mod de preparare

Fasolea se pune peste noapte la inmuiat.

Se pune fasolea cu 1 l de apa in recipientul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.

Se inchide etans capacul si supapa de abur.

Se seteaza pe MANUAL HIGH pentru 25 de minute.

Se elibereaza aburul si se scoate fasolea.

 Legumele se taie in cubulete de marime egala.

Se pune o lingura de ulei in recipientul Multicooker-ului si se apasa pe BROWN/SAUTE.

Se calesc legumele.

 Se apasa pe STOP si se adauga in recipient spaghetele rupte in bucati, busuiocul, oregano, rosiile si cimbrul.

Se adauga sare si piper, dupa gust.

 Se inchide etans capacul. Se inchide supapa de abur.

Se seteaza pe SOUP pentru 5 minute.

Dupa ce expira timpul, se mai lasa 10 minute, apoi se elibereaza aburul.

Se adauga fasolea si se lasa sa se incalzeaza. Optional, puteti apasa pe BROWN/SAUTE, dar supa este fierbinte si se va incalzi repede.

 Se serveste fierbinte, cu ulei de masline, parmezan si busuioc proaspat. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Minestrone la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Somon la aburi cu salsa de mango la Multicooker Crock-Pot Express

Postat de Oana

Somon la aburi cu salsa de mango la Multicooker Crock-Pot Express

  Se unge fileul de somon cu ulei de masline, se condimenteaza cu sare si piper cu lamaie si se presara cu susan. Se asaza pe gratarul de gatit la aburi in Multicooker-ul...

Citeste continuarea

Pasca fara aluat la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de mitinita

Pasca fara aluat la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Intr-un bol se amesteca grisul si smantana si se lasa deoparte 30 de minute. Se scot semintele din batonul de vanilie. Ouale se amesteca cu zaharul, semintele de vanilie si sarea. Se adauga branza...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.10.2019, 12:15
Minimanipo uite ce strone e in castrone...
la 17.10.2019, 12:24
la 17.10.2019, 12:31
buna buna
la 17.10.2019, 13:01
Bună!
la 17.10.2019, 14:36

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking