Mini rulouri de lasagna ondulate, cu sunca si cascaval, in sos de smantana si mustar
Postat de RODIMUR in Lasagna 15 Mai 2020 | 1697 vizualizari
Cum îmi plac mult pastele, am găsit într-o zi o rețetă pe care am vrut neapărat s-o fac. Mai mult de dragul pozei, căci în realitate nu prea am ținut cont de ingredientele din rețetă, așa că am refăcut-o total. În loc de brânzeturi și verdețuri ca umplutură, am folosit șuncă țărănească crud uscată și felii de cașcaval. Iar sosul de smântână cu muștar, acrișor, onctuos și sățios a contribuit mult la reușita acestui preparat. Preparatul, care este consistent, poate fi un aperitiv special, sau o mâncare în sine, cu sos și roșii proaspete, răcoritoare.
Aceasta este rețeta și poza care mi-a plăcut: https://www.academiabarilla.it/ricetta/mini-rotoli-di-lasagne/
Am pregătit/fiert atâtea lasagna ondulate, câte felii de șuncă aveam, adică 10.
Inapoi la reteta
|