Mini rulouri de lasagna ondulate, cu sunca si cascaval, in sos de smantana si mustar

Postat de RODIMUR in Lasagna
15 Mai 2020 | 173 vizualizari

Cum îmi plac mult pastele, am găsit într-o zi o rețetă pe care am vrut neapărat s-o fac. Mai mult de dragul pozei, căci în realitate nu prea am ținut cont de ingredientele din rețetă, așa că am refăcut-o total. În loc de brânzeturi și verdețuri ca umplutură, am folosit șuncă țărănească crud uscată și felii de cașcaval. Iar sosul de smântână cu muștar, acrișor, onctuos și sățios a contribuit mult la reușita acestui preparat. Preparatul, care este consistent, poate fi un aperitiv special, sau o mâncare în sine, cu sos și roșii proaspete, răcoritoare. Aceasta este rețeta și poza care mi-a plăcut:  https://www.academiabarilla.it/ricetta/mini-rotoli-di-lasagne/ Am pregătit/fiert atâtea lasagna ondulate, câte felii de șuncă aveam, adică 10.    

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 16.05.2020, 19:43
Mi se pare o idee faina!
la 16.05.2020, 19:49
Eu m-am convins de asta, Rocsi...! Mulțumesc frumos pentru atenție!
la 16.05.2020, 19:52
Pfff, delicioase!
la 16.05.2020, 20:21
Mulțumesc frumos, Cristina!
la 16.05.2020, 21:28
la 16.05.2020, 21:42
Mulțumesc frumos, Tabita!
la 17.05.2020, 21:10
Interesante si bune!
la 18.05.2020, 09:44
Mulțumesc frumos, Mirela!
la 22.05.2020, 10:48
Gustoase!
la 22.05.2020, 11:26
Mulțumesc, Dantes!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking