Minieclere (reteta de cofetarie)

Postat de Patricia_Iordache_79 in Prajituri
25 Iul 2013 | 26076 vizualizari

Aceasta reteta de la prietena mea de la Bacau. Azi chiar este ziua ei! :)) Am mai incercat pana acum si alte tipuri de aluat insa acesta mi s-a parut extraordinar!! Asa cum am scris si in titlu, este o reteta dupa care se prepara eclerele in cofetarii (cred ca in cele particulare, ca in cele de stat nu cred ca se folosesc oua, ci pudra de oua).

Inapoi la reteta

Comentarii (36)

la 25.07.2013, 17:28
Merisor drag, eu zic ca mai bine pun "la tren" cateva decat sa mai bata sotul drumul pana aici.
la 25.07.2013, 17:28
Dea...
la 26.07.2013, 13:40
am facut aseara eclerere si au iesit superrr ( este mai usor de lucrat cu aluatul asta decat cu cel pe care il faceam eu )
la 26.07.2013, 14:03
Anda, nu stii cat ma bucur ca ai incercat si ai fost incantata de rezultat!
la 27.12.2014, 22:30
la 16.07.2020, 15:06
Am făcut eclere după această rețetă, au ieșit incredibil de bune. De acum va fi unica rețetă de eclere din caietul meu. Roag-o pe prietena care a lucrat la cofetărie să îți mai spună și alte rețete și să le împărtășești cu noi! Te îmbrățișez cu drag, Daniela. Mulțumesc pentru rețetă!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking