Moelleux au chocolat

Postat de mirciss25 in Dulciuri
6 Noi 2014 | 2086 vizualizari

Prima data am mancat acest desert intr-un restaurant din orasul meu! Mi s-a parut fantastic de bun. La un moment dat am zis sa caut o reteta sa il fac si eu. Am incercat cateva, problema este urmatoarea, cuptorul joaca un rol important in successul retetei. Adica, un cuptor pe gaz este diferit de unul electric! Are sau nu are ventilatie? Cat de bine evacueaza aburii? S.a.m.d. Trebuie sa o faci de cateva ori ca sa iti reuseasca. Consistenta aluatului iarasi este foarte importanta, nu trebuie sa fie foarte tare, trebuie sa aiba fluiditate. Va recomand sa coaceti cate 2 odata pana cunoasteti cuptorul, in al doilea rand 8 minute sunt 8 minute, nu 9 sau 10! Poate mai putin cu 1 minut. Un singur minut face ca prajitura sa se coaca si in interior. Astea fiind zise iata reteta:

Inapoi la reteta

Comentarii (7)

la 06.11.2014, 20:17
la 06.11.2014, 20:19
Mirciulica, imi place cum ai descris tu prajitura, dar m-ar ajuta sa pui si tu mai multe poze cu operatiunile. Mie-mi pare ca vad in poza o inghetata si cam atat
Deci eu nu te critic, chiar nu stiu sa fac ce-ai facut tu aici )
la 06.11.2014, 20:54
la 07.11.2014, 08:49
la 07.11.2014, 08:54
la 07.11.2014, 09:32
Delicios
la 07.11.2014, 21:06

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking