Morcov marinat in stil coreean
Postat de anisoara in Mancaruri de post 28 Feb 2010 | 54090 vizualizari
Dupa aceasta receta se pot prepara urmatoarele legume: sfecla rosie, bostanei, ardeiul dulce cu morcov impreuna, ridichea neagra , varza.
Deasemenea se poate prepara si vinata, numai ca dupa ce o dati prin razatoare mai mascata sau lo taiati in feliute subtiri -o prajiti cu uleiul timp de 5-8 minute. In rest , toate erapele recetei le repetati. Puteti sa preparati cantitati mai mari si sa le pastrati in borcane de sticla la rece pina la 10 zile. Pentru masa de sarbatoare puteti sa preparati aceasta receta cu diferite legume si sa le serviti in asorti la masa.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (5)
la 28.02.2010, 17:48
In sfaaarrrsiiit, morcov marinat! Chiar voiam sa te intreb teteta! Daca esti draguta sa imi spui si cum arata razatoarea aia speciala, ca am facut si eu odata si nu se compara cu ce am mancat la Chisinau!
Salvez reteta.Sarumana!
la 28.02.2010, 20:42
am expus fotofrafia si lamurirea in receta. sper sa-ti fie de folos sfaturile mele. daca observi la fotografia de baza morcovul este ras in 2 feluri, unul mai ingust , si altul mai lat care este amestecat cu vinata. acesta este diferenta dintre aceste 2 razatoare.
la 28.02.2010, 20:51
Vezi, Anisoara, e o razatoare speciala, cred, ce aveti voi. Voi incerca si eu pe o razatoare rotunda...
Multumesc mult!
la 31.07.2015, 04:31
reteta originala contine : condimente sare ,coriandru,piper rosu paprika,zahar,piper negru,piper rosu chlli, ienihabar,. un 1 1/2 kg morcov corean,otet,ulei,zahar,usturoi. restul este corect.
la 31.07.2015, 09:09
Denean,bun venit!
Bune precizarile dar te asteptam cu retete
COMENTEAZA