Muraturi taranesti
Postat de Pungasa_Rogue in Muraturi 6 Oct 2016 | 27434 vizualizari
Muraturile taranesti, zic eu, trebuie sa fie nelipsite de la noi din camara, mai ales ca sunt tare bune servite cu mancare de fasole.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (27)
la 06.10.2016, 21:24
Perfecte!
la 06.10.2016, 21:56
la 07.10.2016, 08:15
Bune!
la 07.10.2016, 09:48
foarte bune , si tiau iesit tare fain colorate
la 07.10.2016, 11:26
explozie de culori!
la 08.10.2016, 21:22
ce-mi plac
la 08.10.2016, 22:13
Mulțumesc frumos, dragilor!
la 08.04.2017, 09:48
imi lasa gura apa!
la 31.08.2020, 11:17
Aceste muraturi nu se pot servi intr-o saptamina sau doua. Ca sa se mureze au nevoie de 4-6 sptamini in functie de temperatura.
la 31.08.2020, 12:16
Mi se pare ca e cam multa sare. Proportia normala este de 1lingura sare/1l apa. Chiar daca borcanul are capacitatea de 4,250l, umplandu-l cu legume nu mai incap 4l de apa ci probabil vreo 2l, asa ca trebuie facuta separat saramura cu 1lingura sare/1l apa, altfel muraturile vor fi excesiv de sarate. Eu as mai adauga cativa catei de usturoi, 1-2 fire de marar uscat si 1-2 ardei iuti.
COMENTEAZA