Muraturi taranesti

Postat de Pungasa_Rogue in Muraturi
6 Oct 2016 | 27434 vizualizari

Muraturile taranesti, zic eu, trebuie sa fie nelipsite de la noi din camara, mai ales ca sunt tare bune servite cu mancare de fasole.

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 06.10.2016, 21:24
Perfecte!
la 06.10.2016, 21:56
la 07.10.2016, 08:15
Bune!
la 07.10.2016, 09:48
foarte bune , si tiau iesit tare fain colorate
la 07.10.2016, 11:26
explozie de culori!
la 08.10.2016, 21:22
ce-mi plac
la 08.10.2016, 22:13
Mulțumesc frumos, dragilor!
la 23.10.2016, 09:02
la 23.10.2016, 13:35
la 08.04.2017, 09:48
imi lasa gura apa!
la 31.08.2020, 11:17
Aceste muraturi nu se pot servi intr-o saptamina sau doua. Ca sa se mureze au nevoie de 4-6 sptamini in functie de temperatura.
la 31.08.2020, 12:16
Mi se pare ca e cam multa sare. Proportia normala este de 1lingura sare/1l apa. Chiar daca borcanul are capacitatea de 4,250l, umplandu-l cu legume nu mai incap 4l de apa ci probabil vreo 2l, asa ca trebuie facuta separat saramura cu 1lingura sare/1l apa, altfel muraturile vor fi excesiv de sarate. Eu as mai adauga cativa catei de usturoi, 1-2 fire de marar uscat si 1-2 ardei iuti.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking