Musaca cu carne si ciuperci

Postat de susu in Porc
6 Iun 2011 | 46474 vizualizari

Cea mai buna reteta de musaca, datorita supei carnea si cartofii raman fragede si nu uscate. Folosesc adesea pasta de tomate in tocatura, de exemplu carnea pentru sarmale careia ii da un gust aparte.

Inapoi la reteta

Comentarii (28)

la 06.06.2011, 18:12
excelent arata
la 06.06.2011, 20:46
excelent
la 06.06.2011, 21:35
ce pofta mi-ai facut,excelenta sectiunea
la 06.06.2011, 22:00
excelenta
la 06.06.2011, 22:38
Un deliciu
la 06.06.2011, 22:43
mmm ce buna este si ce frumos arata
la 07.06.2011, 01:36
tare buna
la 07.06.2011, 09:43
bunnnaaa!
la 08.06.2011, 22:32
toate mancarurile tale sunt pline de culoare!si mie imi plac!
la 09.06.2011, 15:01
chiar acum ma duc sa vad ce mi iese,nu am habar de cum se face o mancare dar toate au un inceput.....
la 13.06.2011, 12:43
Alina te asteptam cu rezultatul Vreau sa spun ca eu rar fac musaca pentru ca nu ma omor dupa preparatele cu tocatura insa aceasta a fost o minunatie, secretul este acela ca trebuie folosit lichid amestcat cu bulion ca musacaua sa se patrunda bine iar carnea si cartofii sa se cam topeasca in gura Teo si mie imi place asta, primul lucru conteaza aspectul si apoi gustul insa eu vreau sa ma cam las de calit ca nu e sanatos deloc insa gustul nu va mai fi la fel
la 13.06.2011, 19:32
Doamne ce bine arata !!!!!!! maine voi face si eu la copii
la 03.05.2012, 09:50
super buna

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking