Musaca cu carne tocata si castraveti murati
Postat de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne 24 Oct 2014 | 3469 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (15)
la 24.10.2014, 08:11
Interesantă varianta ta! De probat!
la 24.10.2014, 08:12
Buna!
la 24.10.2014, 08:15
multumesc
la 24.10.2014, 08:47
tare buna trebuie sa fie..
la 24.10.2014, 10:19
Bună tare!
la 24.10.2014, 11:15
ebestiala combinatia de carne si castraveti murati, o ador
la 24.10.2014, 11:18
Ca sa iti dau un tips cu taiatul genului asta de mancare, cel mai bine se face a doua zi dupa ce o reincalzesti ( asta in cazul in care nu este facuta sa fie consumata imediat ) . In restaurant mereu procedam astfel cu tot ce inseamna gratin, musaka de genul asta si lasagna chiar , a doua zi dupa reincalzire se taie perfect si este delicioasa , cu aromele implinite . Stiam si eu secretul de la un bucatar cu experienta
la 24.10.2014, 11:25
multumesc Sylvia,un sfat este bine venit,niciodata nu am rabdare indiferent ce fac.
la 24.10.2014, 17:59
cred ca e delicioasa
la 24.10.2014, 21:49
COMENTEAZA