Muschi de porc cu sos de visine si cartofi taranesti la cuptor

Postat de papabundetot in Porc
1 Iul 2013 | 5338 vizualizari

Din ce vad eu pe la emisiunile culinare pe Paprika Tv bucatarii renumiti si talentati nu prea trateaza cu “seriozitate” muschiul de porc si spun ca este o carne foarte simplu de gatit nu il prea apreciaza,eu insa ador aceasta carnita si pentru ca este slaba dar si pentru ca pot face multe variante gatite delicios din ele de la umplut cu tot felul de bunatati si pana la varianta asta prajita alaturi de un sos bun si gustos. Pentru ca muschi umplut dar si in crusta am mai facut si pentru ca dulceata de visine era abia luata de pe foc si pusa in borcane,mi-a venit ideea asta cu sosul de visine

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 01.07.2013, 13:05
la 01.07.2013, 13:19
Super
la 01.07.2013, 13:43
Dana , n-am sa dau like la sosul de visine , doar 10 like ptr porc si cartofi
la 01.07.2013, 13:49
bun
la 01.07.2013, 14:11
de ce??? sosul de visine ce are ??? ca e bunnnn
la 01.07.2013, 15:25
eu pt sos dau like

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking