Muschiulet de porc in crusta de piper

Postat de miha in Porc
27 Dec 2009 | 7434 vizualizari

Muschiuletul de porc spalat si curatat de pielita se condimenteaza dupa gust, se pune intr-un vas si se acopera cu vin. Se acopera vasul si se da la frigider pentru cateva ore.

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 29.12.2009, 19:14
Azi n-am gatit. Am luat masa in oras.
la 29.12.2009, 20:08
OLIOOO,am gatit azi de 3ori))).abia astept sa inceapa Cezar serviciul si copiii gradi)))
la 29.12.2009, 20:17
la 29.12.2009, 22:21
Miha noi numa de muschiuletu tau nu vorbim gaby... gaby.... gaby... geniu ce sa mai...
la 29.12.2009, 22:39
Da' chiar asa...ia va rog fromos sa comentati regulamentar la subiect... Si nu care cumva sa miscati in front.
la 29.12.2009, 22:42
bine ca de data asta nu ne pune la colt

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking