Naans cu branza topita
Postat de ctlina in Piine 8 Oct 2016 | 4716 vizualizari
De mult ma tenta si vroiam sa fac aceasta reteta de aluat.
Dacă te duci în India și comanzi un Cheese Naan, este foarte posibil că nu vei găsi , sau chiar vei fi servit cu un zâmbet sau cu o remarcă "doar oamenii din Franța cer Cheese naan " .
Da, Cheese Naan nu este o specialitate indiana ci o adaptare dedicată populației franceze și inventata pentru ea . În cele din urmă, inventia aceasta are mult sens, tinand cont ca Franta este tara bânzeturilor.
In India les naans se servesc simple sau unse cu unt amestecat cu usturoi zdrobit sau doar cu ghee- un ulei foarte sanatos, obtinut din unt.
Am gasit aceasta reteta pe blogul lui Sanjee - Bollywood kitchen .
# retete cu aluat
http://blogulluicatalina.blogspot.com/2016/09/naans-cu-branza.html
Inapoi la reteta
|
Comentarii (14)
la 08.10.2016, 22:18
Interesant !
la 08.10.2016, 22:22
Ia azvârle tu una până la București să gust și să mă conving de bunătatea făcută sau mai bine postată la ceas de seara!
la 08.10.2016, 22:30
incearca reteta Bunica si nu vei regreta
la 08.10.2016, 22:42
hmm, ce bunatate!
la 08.10.2016, 22:47
Cu siguranta voi incerca !!!! Imi place mult diversitatea ,, cosmopolita'' de retete pe care le aduci yahoo47.gif yahoo47.gif yahoo47.gif
la 08.10.2016, 23:00
Cam tarzior dar pastram pentru degustare
la 09.10.2016, 08:13
interesanta reteta!
la 09.10.2016, 09:32
Interesant!
la 09.10.2016, 09:37
Faina adaptarea! chiar asa? Naan cu branza topita in India? Din citirile mele culinare , indienii foloseau mult faina de naut...la mama lor nu le faceau din faina de naut?? sau erau pt alte "placinte"?
la 09.10.2016, 12:17
super reteta!
la 09.10.2016, 12:42
Foarte faina reteta! Bravo, Cata!
la 09.10.2016, 19:48
Imi plac mult aceste placintele!
la 30.03.2018, 22:38
Ghee ( se pronunta GHI ) si este unt si nu ulei. Mai exact unt clarifiat, adica unt normal care se fierbe la foc mic pana se elimina apa din el.
COMENTEAZA